Sök i den här bloggen

onsdag 5 maj 2010

nu börjar vi nätverka!

Det här fina kortet sitter nu vid mitt skrivbord. Det är designat av Petra Setterberg som driver Petrified in pink. Budskapet Keep calm and carry on är precis vad jag behöver påminnas om när huvudet börjar koka över av jobb, planering, möten, föreläsningar och någonstans också lite privatliv.

Kortet fick jag idag när Petra besökte min affärsnätverksgrupp Business in heart på SoHo. Nätverket vänder sig till kvinnor som vill göra affärer men utan vassa armbågar. Vi träffas för att utöka vårt nätverk, ge varandra nya kontakter och referenser, inspirera och inspireras. Jag är gruppledare tillsammans med Jenny Gustafsson och det är något av det roligaste jag har gjort. Att gå med i nätverket är dessutom något av det smartaste jag gjort för jag har fåt väldigt många och bra kontakter och idéer på väldigt kort tid? Är du intresserad av att besöka ett möte så är du mer än välkommen! Kontakta mig här eller via szofia[at]followmemarketing.se, Twitter eller Facebook.

2 kommentarer:

  1. Så glad för att jag lärt känna dig och kommit i kontakt med Business in Heart som passar mitt synsätt så bra! Det är mycket troligt att jag blir bestående medlem och jag har en riktigt god känsla inför detta. Redan idag kom jag hem med flera konkreta tips och idéer angående min verksamhet och har till och med förmedlat en kontakt vidare till en kvinna som sökte jobb:-) Glad att du gillar ditt kort, det är ett budskap som inte kan upprepas ofta nog.

    Tack igen, ser redan fram emot nästa gång!

    SvaraRadera