Sök i den här bloggen

onsdag 28 april 2010

en hyllning till enkelheten

Häromdagen tipsade en vän mig om allamobler.com, och jag måste verkligen sprida det tipset! För maken till kundstyrd och användarvänlig sajt har jag inte sett på mycket länge. Syftet är att jag som besökare ska kunna hitta möbler efter mina önskemål, oavsett vilket företag som säljer dem.

Till att börja med så är det så fantastiskt rätt att utgå ifrån kundens behov, istället för vad företaget vill sälja. Alltså, jag börjar med att ange vad jag vill ha, t.ex. en soffa, en fåtölj eller ett bord. Sidan visar då automatiskt alla produkter under detta område. Sen ställer jag in på fyra mätare vad jag föredrar för prisintervall och mått. Utan att ens trycka enter rensar sidan nu bort de produkter som inte passar mina kriterier.

Jag får en överblick över produkterna, pris och säljare. Jag kan klicka på bilden för att se den i större format, gillar jag det jag ser så klickar jag på länken och skickas omedelbart vidare till försäljarens hemsida. jag utgår alltså från samlingssajten allamobler.com men lägger min beställning hos Mio, Bolia, Ikea eller vilka det nu är som saluför min utvalda favorit.

Dessutom är de supersociala med Twitter-feed och enkel Facebook-delning. Jag är sjukt impad och väntar med spänning på att de får ett större utbud, då det för tillfället är begränsat till vardagsrumsmöbler.

2 kommentarer:

  1. Tack Szofia för den trevliga bloggposten och kul att du gillar sidan.

    En liten hemlis, vi jobbar på att ta in sovrum i skrivande stund, fast vi är inte klara ännu.

    /Philip

    SvaraRadera
  2. Jag rekommenderar så gärna något jag gillar. Väntar med spänning på sovrum då :)

    SvaraRadera